Tgrt Haber

Şehit Hulusi Elçi'nin evine acı haber ulaştı: Anne baba detayı yürek burktu

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com.tr
19 Mart 2024 20:20 - Güncelleme : 20 Mart 2024 00:02

Pençe Kilit harekat bölgesinde PKK'nın hain saldırısında şehit olan Tabip Teğmen Hulusi Elçi'nin acı haberi dede evine ulaştı. Şehidin anne babasının evde bulunmadığı öğrenildi.

PKK​ bölücü terör örgütünün  Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde, sızma ve saldırı girişiminde şehit​ olan 27 yaşındaki  Tabip Teğmen Hulusi Elçi'nin evine acı haber ulaştı.

Vali Ahmet Hamdi Usta ve askeri yetkililer ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri Elçi'nin Yenişehir Mahallesi'nde oturan dedesi Çerkez ve babaannesi Hayriye Elçi'ye şehadet haberini ulaştırdı.
Şehidin dedesinin evine Türk bayrağı asıldı.

ANNESİ UMREDE BABASI YURT DIŞINDA 

Şehidin annesi Hatice Elçi'nin Umre'de, baba Burhan Elçi'nin de yurt dışında olduğu öğrenildi.

Şehit Hulusi Elçi'nin evine acı haber ulaştı: Anne baba detayı yürek burktu - 1. Resim


Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, 6 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

Şehit Hulusi Elçi'nin evine acı haber ulaştı: Anne baba detayı yürek burktu - 2. Resim

TÖREN DÜZENLENDİ

Şırnak​'ta, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Tabip Teğmen Hulusi Elçi için tören düzenlendi.
23. Piyade Tümen Komutanlığı'nda gerçekleştirilen törende Tabip Teğmen Hulusi Elçi'nin (27) Türk bayrağına sarılı naaşı alana getirilerek katafalka konuldu, saygı duruşunda bulunuldu, şehidin öz geçmişi okundu. İl Müftüsü Ahmet Dilek'in okuduğu duanın ardından şehidin cenazesi, ambulansla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü. Tabip Teğmen Hulusi Elçi'nin naaşı, Bingöl'e hava yoluyla uğurlandı.
Törene; Şırnak Valisi Cevdet Atay, 23 Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, kurum temsilcileri ve askerler katıldı.
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, 6 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

Şehit Hulusi Elçi'nin evine acı haber ulaştı: Anne baba detayı yürek burktu - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...