Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya duyurdu! Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
23 Temmuz 2023 12:05 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 12:22
Bakan Yerlikaya duyurdu! Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: 2 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,5 kahramanımızın şehit edilmesinden sorumlu 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Operasyonda ek olarak çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi.

Eli kanlı terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Korkudan inlerine saklanan teröristler tek tek tespit edilip, etkisiz hale getiriliyor.

İçişleri BakanıAli Yerlikaya, Şehit Jandarma Uzman Çavuş BURAK TORTUMLU operasyonunda 2 PKK​'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Öldürülen teröristlerin 5 kahramanımızın şehit edildiği hain saldırıdan sorumlu olduğu tespit edildi.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT DA ELE GEÇİRİLDİ

Rojhat Dilman kod adlı Adem Gürel ile Şoreş Dilok Cilo kod adlı Ahmet Karaboğa silahları ile birlikte öldürüldüğünü aktaran Bakan Yerlikaya, operasyonun devamında teröristlerin kullandığı sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini belirtti.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1683039178274009088

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...