Tgrt Haber

Şanlıurfa'da bir kişinin sel sularına kapılarak sürüklendiği anlar kamerada: Aboov adam gitti içinde

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Mart 2023 09:50 - Güncelleme : 15 Mart 2023 10:25

Depremlerden etkilenen illerden biri olan Şanlıurfa'da dünden beri etkili olan sağanak hayatı felç etti. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan bir kişi, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Vatandaşın sürüklendiğini gören bir kişi endişe içinde, 'Aboov adam gitti içinde' ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerden biri olan Şanlıurfa​'da bu sefer sağanak yağış hayatı felç etti. İl genelinde aniden bastıran sağanak sebebiyle birçok yer su altında kaldı, cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Logarların tıkanması sonucu yollarda oluşan su birikintilerinden dolayı araçlar hareket edemedi, yaşanan olumsuzluklar nedeniyle kentte okullar 1 gün tatil edildi.

EKİPLERE İHBAR YAĞDI

Kentin farklı noktalarında benzer manzaralar yaşanırken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeler vatandaşlardan gelen ihbarlara yetişmeye çalışıyor. Ekiplerin yetişemediği yerlerde mağdur olan vatandaşlar kendi imkanları ile su basan ev ve iş yerlerinde su tahliyesini kendileri yaparak, yetkililerin acilen sıkıntılı bölgelerde gerekli çalışmaları yapmalarını istedi.

"ABOOV ADAM GİTTİ İÇİNDE"

Dünden beri etkili olan sağanakta sel​ sularına kapılan bir vatandaşın sürüklendiği anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Vatandaşın sürüklendiğini gören bir kişi, 'Aboov adam gitti içinde' ifadelerini kullandı.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...