Tgrt Haber

Selçuk Bayraktar'dan 10 Kasım paylaşımı: İşaret edilen her yerde Türkiye var

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
10 Kasım 2023 17:47 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 18:13
Selçuk Bayraktar'dan 10 Kasım paylaşımı: İşaret edilen her yerde Türkiye var

Siyasi ve askeri dehasıyla dünyayı kendine hayran bırakan Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün üzerinden 85 yıl geçti. Atatürk, ölümünün 85. yılında da saygı ve özlemle anıldı. 'İstikbal göklerdedir' diyerek gençlere gökyüzünü gösteren Gazi'nin hedefinden giden Selçuk Bayraktar, 10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk'ü unutmadı. Sosyal medya paylaşımını binlerce beğeni yağdı. 

Türkiye​, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk​'ü bir kez daha saygı ve özlemle andı. Arkasında cumhuriyet gibi koca bir mirası bırakan Atatürk'ü vatandaşlar bu 10 Kasım​'da da unutmadı. 

DEVLET ERKANI ATA'NIN HUZURUNDA 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ başkanlığındaki devlet erkanı saat 9’u 5 geçe Anıtkabir’de Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. 

Büyük Önder Atatürk için Anıtkabir’de devlet töreni düzenlendi. Erdoğan, kırmızı beyaz karanfillerden oluşan ay yıldızlı çelengi Atatürk’ün mozolesini bıraktı. 

'İSTİKBAL GÖKLERDERDİ' SÖZÜNÜN İZİNDE

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 10 Kasım'da ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı. 

Teknofest'in hesabından Atatürk'ün gökyüzünü gösterdiği fotoğrafı kendi X hesabından paylaşan Selçuk Bayraktar, "İşaret edilen her yerde Türkiye var. Tam bağımsız bir Türkiye için mücadele eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum" notunu düştü. 

https://twitter.com/Selcuk/status/1722871933673381914

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...