Tgrt Haber

Serinlemek için denize giren genç boğularak can verdi! Yardımına koşan arkadaşı ağır yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ağustos 2023 10:37 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 10:43

Pendik’te yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Kendisini kurtarmak isterken boğulma tehlikesi yaşayan arkadaşı ise ağır yaralandı.

Yaz aylarında meydana gelen boğulma​ vakalarına bir yenisi daha eklendi. Pendik​ sahilinde dün 18.30 sularında serinlemek için denize giren bir kişi​ boğularak can verdi.

Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahıs önce denizde panik yaparak çırpınmaya başladı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, kendisiyle birlikte sahile gelen arkadaşı ise boğulan arkadaşını kurtarmak için suya girdi. İkiliden biri boğularak hayatını kaybederken, diğer şahsı çevredeki vatandaşlar kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Serinlemek için denize giren genç boğularak can verdi! Yardımına koşan arkadaşı ağır yaralı

Boğulma tehlikesi geçiren kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden şahsın cenazesi ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...