Tgrt Haber

Şanlıurfa'da sulama kanalına giren 2 kuzenden acı haber

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA / AA
24 Temmuz 2023 14:11 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 14:29

Şanlıurfa'da serinlemek için sulama kanalına giren iki kuzen akıntıya kapıldı. Kayıp kuzenlerin aileleri arama kurtarma çalışmalarının ikinci gününde umutlu bekleyişini sürdürürken acı haber geldi.

Şanlıurfa’da serinlemek için sulama kanalına giren iki kuzen, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Gece saatlerinde ara verilen arama kurtarma çalışmaları bu sabah yeniden başladı.

Birecik​ ilçesine bağlı Mezra Mahallesi yakınlarında serinlemek için sulama kanalına giren aynı isimli biri 15, diğeri 14 yaşında olan İbrahim Halil Artut kuzenler, bir süre sonra akıntıya kapıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, jandarma, polis ve su altı ekibi sevk edildi.

Sulama kanalına giren iki kuzen hayatını kaybetti.

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü su altı ekiplerinin de destek verdiği çalışma sonucunda yaklaşık 3 saat süren aramaların ardından acı haber geldi. Ekipler, çocukların cansız bedenine ulaştı.

Cesetler, işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

ADIYAMAN'DA DA BENZER VAKA

Öte yandan Adıyaman'ın Besni ilçesi Kızılin köyü yakınlarından geçen Göksu çayına girerek serinlemek isteyen 19 yaşındaki yabancı uyruklu Cemal Allo, akıntının etkisiyle suya kapıldı. Bir süre sonra gözden kaybolan Cemal Allo için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Dalgıç ekipleri, AFAD ekipleri ve jandarma ekiplerince arama kurtarma çalışması başlatıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde Cemal Allo’nun cansız bedeni dalgıç ekipleri tarafından bulunarak sudan çıkarıldı.

Kaynak: TGRT Haber / İHA / AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...