Tgrt Haber

Seyyar çiçekçiden turistlere ilginç sözler: "“Bu bir tuzak değil mi?"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Mart 2024 12:15 - Güncelleme : 20 Mart 2024 12:27

İstanbul Mecidiyeköy’de yabancı turistlerin yaşadığı olay sosyal medyada gündem oldu. Çiçek satıcısının sözlerini anlamayan turistler, o anları saniye saniye kayda aldı.

Şişli​ Mecidiyeköy’de yaşanan olayda, cadde üzerinde araçlara çiçek​ satmaya çalışan bir kişinin turistlere söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Aracın önünü keserek ilerlemesini engelleyen satıcı​,  “Alemde teksin, mermiler seksin. Kralsın, cansın” sözleriyle turistleri afallattı. 

SÖZLERİ HERKESİ GÜLDÜRDÜ 

Satıcının yaptıklarına anlam veremeyen turistler araç içinde gülüşerek, “Bu bir tuzak değil mi? Önceden bir şey satmıyor gibiydi ama şimdi satmaya çalışıyor. Şu adama bir şeyler verin gitsin, korkutmaya başladı” diyerek olanlara anlam veremedi. Turistlerin şaşkınlıkları ve satıcının ilginç çabası cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...