Tgrt Haber

SİHA'lar intikam için havalandı: Kamışlı'da PKK'nın inleri yerle bir edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Aralık 2023 16:18 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 16:24

Terör örgütü PKK'nın hain saldırısına karşılık verilmeye devam ediyor. Suriye Kamışlı'da PKK/YPG'nin kontrolündeki tesisler SİHA'lar tarafından yerle bir edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları 12 şehit verdiğimiz hain saldırı sonrası PKK​ hedeflerini yerle bir ediyor. Günlerdir aralıksız devam eden operasyonlarla birlikte şu ana kadar 26 terörist öldürüldü.

KAMIŞLI​'DA PKK HEDEFLERİ VURULDU

Güvenlik güçlerinin sınır ötesinde teröre karşı çalışmaları aralıksız devam ederken Suriye​'nin kuzeyinde ABD'nin DEAŞ​'a karşı mücadele bahanesiyle desteklediği PKK/YPG'nin kontrolünde bulunan Kamışlı'da hareketli dakikalar yaşandı. 

Hava harekatları çerçevesinde SİHA'lar bugün terör örgütünün Kamışlı'daki çimento ve elektrik tesisinin de bulunduğu 6'dan fazla tesisi hedef vurdu.

MARDİN'DEN GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan SİHA'ların hedefleri vurmasının ardından yaşanan patlamalar Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüntülendi. Vurulan hedeflerden yoğun dumanlar yükseldiği görüldü. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...