Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten sınır ötesinde PKK'ya ağır darbe: 26 terörist öldürüldü

25 Aralık 2023 09:55 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 10:52

Son dakika haberi: Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekâtlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede son 3 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 56'ya ulaştı.

Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı başarılı operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı​ (MSB) Irak ve Suriye'nin kuzeyinde Bölücü Terör Örgütü'ne (BTÖ) yönelik hava harekatı​ gerçekleştirildiğini bildirdi.

MSB: EN AZ 26 TERÖRİST ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "23 Aralık 2023 tarihinde Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava harekâtlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hâle getirildi. Hava harekâtlarının sonucuna ilişkin hedef kıymetlendirme çalışmaları devam ediyor." denildi.

https://twitter.com/tcsavunma

Milli Savunma Bakanlığı dün de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü terör örgütü PKK​ tarafından kullanılan 29 hedefin başarıyla imha edildiğini duyurmuştu. Hava harekatları sonucu, bölücü terör örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak, petrol tesisleri ve depolardan oluşan toplam 29 hedef imha edildi. 

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaşanan çatışmanın ardından 12 askerimiz şehit olmuştu. Öte yandan bölgede son 3 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 56'ya ulaştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet 26 Aralık 2023 16:37

Tebrik ederim

Sonraki Haber Yükleniyor...