Tgrt Haber

Silahlı saldırıya uğrayan babanın son sözleri yürek yaktı!

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: EKOL TV
22 Ağustos 2024 16:20 - Güncelleme : 22 Ağustos 2024 16:51

İstanbul Maltepe'de 5 yaşındaki çocuğuyla motosikletle gezen baba silahlı saldırıya uğradı. Hayatını kaybeden babanın son sözleri yürek yaktı.

Maltepe​'de motosikletlibaba​ ve oğlu silahlı saldırıya uğradı. Yanlarına yaklaşan başka bir motosikletli tarafından kurşun yağmuruna tutulan baba ve çocuğu kanlar içinde yere yığıldı. 

Mermiler M.D.'ye ve 5 yaşındaki Ö.M.A. isimli çocuğa isabet etti. M.D. kanlar içinde kalırken, Ö.M.A. ise kalçasından yaralandı.

"BEN ÖLECEĞİM, ÇOCUĞUMU KURTARIN"

Babanın kanlar içindeyken çevredekilere "Ben öleceğim çocuğumu kurtarın" dediği öğrenildi. Ayrıca korkunç saldırıya ait görüntüler de ortaya çıktı. 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI 

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan M.D. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralı çocuk ise hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: EKOL TV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...