Tgrt Haber

Silopi’de feci kaza: 2 ölü, 1'i ağır 5 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Kasım 2023 05:42 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 05:42
Silopi’de feci kaza: 2 ölü, 1'i ağır 5 yaralı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde İpekyolu'nda tır ile taksinin çarpıştığı trafik kazasında 1'i Irak uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Şırnak​'ın Silopi​ ilçesinde feci bir kaza​ meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Habur Sınır Kapısına doğru giden A.Y. idaresindeki taksiye, F.T. idaresindeki tır​ çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Irak uyruklu Eyyüb Ahmed Arap (45) ile Nevzat Çınar (35) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1'İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

4 Irak uyruklu vatandaştan ağır yaralı olan Halıd Muhammed Ömer (25) Elazığ’a sevk edildi.Taksi​ şoförü A.Y ile araçta bulunan Muhammed Ramazan Ömer (24), Mehdi Ahmed Arap (50) ve Velid Ahmed Arap (40) hafif yaralandı.

Cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna götürüldü. Tır sürücüsü F.T. ve taksi şoförü A.Y., gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...