Tgrt Haber

İstanbul’da korkunç olay: Magandalar otomobilden kadını kaçırdıktan sonra aracı kurşunladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Kasım 2022 05:46 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 05:53
İstanbul’da korkunç olay: Magandalar otomobilden kadını kaçırdıktan sonra aracı kurşunladı

İstanbul’da bir grup maganda seyir halindeki otomobilde yolcu konumunda bulunan kadını zorla aldıktan sonra araca kurşun yağdırdı. Kadını beraberinde geldikleri otomobille götüren magandalar olay yerinden kaçarken kurşunlanan araçta bulunan sürücü Muhammet Tekin hayatını kaybetti.

İstanbul​ Şişli’de meydana gelen olayda cadde üzerinde seyir halindeki otomobili takip eden  magandalar aracı durdurdu. Araç içinde bulunan bir kadını zorla kendi araçlarına atan bir grup  maganda​ daha sonra aracı taradı. Onlarca kurşunun sıkıldığı araçta bulunan sürücü ağır yaralandı.

KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Bölgedeki vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken sağlık ekipleri ağır yaralanan Muhammet Tekin’i ambulansla hastaneye kaldırdı. Tüm yapılan müdahalelere rağmen hayatını Tekin hayatını kaybetti. Kadını zorla kaçıran şahıslar kayıplara karışırken polis ekiplerinin çalışması ise sürüyor. 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali Gokce 1 Kasım 2022 07:14

Idam olmazsa neticesi boyle olur

Sonraki Haber Yükleniyor...