Tgrt Haber

Şehir eşkıyaları kamerada: Yüksek sesle müzik dinlediler, tepki gelince ortalığı birbirine kattılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2022 14:14 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 14:41

İstanbul'da biri kadın iki kişi bindikleri minibüste yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Kucağında çocuk olan başka bir kadın sesten rahatsız olduğunu söyleyince, uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen 'şehir eşkıyaları' ortalığı birbirine kattı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbulEsenyurt​'ta Büyükçekmece​ istikametine giden bir minibüste yaşanan olayda, uyuşturucu​ madde etkisinde oldukları iddia edilen biri kadın iki yolcu, yüksek sesle müzik dinlemeye başladı.

ÇOCUKLU KADINA KÜFÜRLER SAVURDU

Kadın yolcunun telefonundan son ses açtığı müziğe, kucağında çocuk olan başka bir kadın tepki gösterdi. Bu durum üzerine müziği son ses açan kadının yanında bulunan erkek şahıs, kuçağında çocuk olan kadına küfürler savurarak bağırmaya başladı.

TEPKİ GÖSTERENLERİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ, HAKARETLER YAĞDURDU

Minibüste bulunan diğer yolcular ise erkek şahsa tepki gösterince tartışma çıktı. Şehir eşkiyası dakikalar boyunca diğer yolculara hakaret ve küfür ederken, vatandaşlar araçtan inmek zorunda kaldı.

Daha sonrasında iki şahıs minibüsten indirilirken, yaşanan o tartışma anları minibüsteki bir vatandaşın cep telefonunu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...