Tgrt Haber

Sokak düğününe kanlı baskın: Ölü ve yaralılar var

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Kasım 2023 01:29 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 01:59
Sokak düğününe kanlı baskın: Ölü ve yaralılar var

Gaziantep'te bir sokak düğününe gelinin eski eşinin yakınları tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi ölürken 1'i ağır toplam 4 kişi yaralandı.

Gaziantep​'in Şehitkamil​ ilçesinde bir sokak düğünü kanlı bitti... Olay, saat 22.30 sıralarında Aydıntepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede yapılan bir sokak düğününe gelinin eski eşinin yakınları tarafından silahlı saldırı​ düzenlendi. Düğün alanına rastgele açılan ateş sonucu 5 kişi yaralandı.

1 ÖLÜ, 4 YARALI

Olay üzerine düğün alanında büyük panik yaşanırken 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahlı saldırıda yaralanan 5 kişi, çevredeki vatandaşların özel araçlarıyla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan üç çocuk babası Murat K. (32) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DÜĞÜN EVİ CENAZE EVİNE DÖNDÜ

Olay sonrası düğün evi bir anda cenaze evine döndü. Düğün için toplanan kalabalık, Murat Kara'nın ölüm haberiyle feryat ederek göz yaşı döktü. Öte yandan yaralıların tedavi gördüğü hastanede polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Sokak düğününe kanlı baskın: Ölü ve yaralılar var

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Silahlı saldırıyı yaparak kaçan zanlıları yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...