Tgrt Haber

Sokak ortasında kaçırılma olayı 'film' çıktı! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 07:15 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 07:32
Sokak ortasında kaçırılma olayı 'film' çıktı! 

Gaziosmanpaşa'da meydana geldiği iddia edilen ve bir kadının sokak ortasında araca zorla bindirildiğine ait görüntülerin perde arkası ortaya çıktı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, olayın Iğdır'da yaşandığını ve kimliği belirlenen kişinin, nişanlısına sürpriz yaptığını açıkladı. 

Gaziosmanpaşa​'da çalıştığı iş yerinden yanındaki arkadaşıyla çıkan kadın​, sokakta yürürken bir anda belinder kavranarak otomobile bindirildi. Olayın gerçeği bambaşka çıktı. 

Dün, 17.00 saatlerinde Karadeniz Mahallesi'nde  gerçekleşen olayda, iş yerinden çıkan İ.J. ve yanındaki kadının yanına bir otomobil yaklaştı. Otomobilden inen iki kişi İ.J.'yi zorla otomobile bindirdi. Otomobil olay yerinden hızla uzaklaşırken, yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. 

EMNİYET ALARMA GEÇTİ 

Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ihbar etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, İ.J. ve onu kaçırdığı iddia edilen İ.M., G.J. ve M.S.'nin, kadına şaka yapma amacıyla böyle bir kurgu yaptığı öğrenildi. 

TAMAMEN MİZANSEN 

Polis ekipleri tarafından ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürülen İ.J ve onu kaçırdığı iddia edilen İ.M.'nin nişanlı oldukları öğrenildi. 

İ.M.'nin nişanlısına süpriz yapmak için böyle bir mizansen yaptığını söylediği öğrenilirken, aralarında İ.J.'nin kız kardeşi G.J.'nin bulunduğu 4 kişi, alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

Sokak ortasında kaçırılma olayı 'film' çıktı! 

"YANLIŞ ANLAŞILMADAN İBARET"

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Sosyal medya platformlarında paylaşılan ve basın yayın organlarında habere konu olan, "Gaziosmanpaşa'da iş yerinden bir arkadaşı ile çıkan kadın, caddede yürürken iddiaya göre bir otomobile bindirilerek kaçırıldı" içerikli video kaydı ile ilgili emniyet birimleri çalışmalarını tamamlamıştır.

Yapılan araştırmalarda İ.M., İ.J. ve kız kardeşi G.J. ile M.S. isimli şahısların Iğdır ilinde oldukları tespit edilerek şahıslar muhafaza altına alınmıştır. Burada alınan beyanlarında; İ.M. isimli şahsen İ.J. ile nişanlı oldukları, sürpriz yapmak amacıyla nişanlısını 34 GH.... plakalı araca bindirdiği ve herhangi bir kaçırılma olayının olmadığı ifade edilmiştir.

Şahıslar, kimlik tespitleri ve alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, medyadaki iddiaların bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğu anlaşılmıştır." ifadelerine yer verildi. 

https://twitter.com/dmmiletisim/status/1700925860193173779

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...