Tgrt Haber

Sokakta 3 kişiyi bıçakladı! Polisler saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi: O anlar kamerada

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Temmuz 2024 15:35 - Güncelleme : 28 Temmuz 2024 15:51

Ankara’da 3 kişiyi bıçakla yaralayan saldırganın yaşattığı korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Saldırgan, polislerin uzun uğraşları sonucu vurularak etkisiz hale getirildi.

Ankara’nın Kızılcahamam​ ilçesinde 3 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan sokak ortasında dehşet saçtı. Bıçaklı saldırgan U.Y.'nın korkutan hareketlerinden sonra vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. 

İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis​ ekibi sevk edildi. Olay yerine varan polis ekipleri, U.Y.'yi sakinleştirmeye çalışırken, saldırgan polisin tüm uyarılarına rağmen saldırgan tavırlarını sürdürdü ve bu kez polis memurlarına yöneldi.

SALDIRGANIN VURULMA ANI KAMERADA 

Polis memurları, saldırganı durdurmak için önce havaya ateş açtı ancak bu da U.Y.'yi durdurmaya yetmedi. Saldırının şiddetlenmesi üzerine, polisler U.Y.'yi sağ kalçasından vurarak etkisiz hale getirdi. Vurulma anları ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yaralanan saldırgan, acil müdahale için hızla hastaneye kaldırıldı. Gözetim altında tedavi gören U.Y. gerekli adli işlemlerin tamamlanmasın ardından mahkemeye sevk edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...