Tgrt Haber

Son dakika | Ankara'da doğal gaz patlaması: Can kaybı var! Olay yerinden ilk görüntüler geldi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
06 Ağustos 2024 16:41 - Güncelleme : 06 Ağustos 2024 17:13

Son dakika haberi: Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir binada doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, ölen vatandaşın kimliği belli oldu.

Son dakika haberine göre Ankara​'nın Çankaya​ ilçesinde Kanada Büyükelçiliği binasına yaklaşık 100 metre uzaklıkta şiddetli bir patlama​ sesi duyuldu.

Aziziye Mahallesi Bürümcük Sokak'taki 5 katlı apartmanın giriş katındaki dairede saat 14.30 sıralarında patlama meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Son dakika | Ankara'da doğal gaz patlaması: Can kaybı var! Olay yerinden ilk görüntüler geldi - 1. Resim

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Evde inceleme yapan ekipler, Kemal Altuğ'un (37) hayatını kaybettiğini belirledi.

Son dakika | Ankara'da doğal gaz patlaması: Can kaybı var! Olay yerinden ilk görüntüler geldi - 2. Resim

"KUVVETLİ BİR PATLAMA SESİ DUYDUK"

Mahalle sakinlerinden Tuncay Aydın, gazetecilere, iş yerinde oturduğu sırada kuvvetli bir patlama sesi duyduğunu ve çevredeki bazı evlerin camlarının kırıldığını söyledi.

Son dakika | Ankara'da doğal gaz patlaması: Can kaybı var! Olay yerinden ilk görüntüler geldi - 3. Resim

PATLAMADA DOĞAL GAZ ŞÜPHESİ

Öte yandan patlamanın nedeni henüz bilinmezken ekipler doğal gaz patlamasının üzerinde duruyor. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...