Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Fidan "pişman olacaklar" diyerek duyurdu: Ankara'daki saldırıyı yapan 2 terörist Suriye'den geldi

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Ekim 2023 14:59 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 15:48
Son dakika! Bakan Fidan "pişman olacaklar" diyerek duyurdu: Ankara'daki saldırıyı yapan 2 terörist Suriye'den geldi

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'daki bombalı saldırıyı gerçekleştiren iki teröristle ilgili yeni bilgiler verdi. Bakan Fidan, teröristlerin Suriye'den geldiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan​, Ankara’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile ortak basın toplantısı düzenledi. Ankara'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin soruya yanıt veren Fidan, "İstihbarat ve güvenlik güçlerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde iki teröristin Suriye​'den geldikleri, burada (Suriye'de) eğitim gördükleri açıklığa kavuşmuştur." ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan teröristlere en ağır cevabın verileceğini söyledi.

BAKAN FİDAN'DAN UYARI

Bakan Fidan, "Özellikle Irak ve Suriye’de PKK/YPG'ye ait bütün altyapı, üstyapı tesisleri, enerji tesisleri bundan sonra güvenlik güçlerimizin, silahlı kuvvetlerimizin, istihbarat unsurlarımızın topyekün meşru hedefidir. Üçüncü tarafların PKK/YPG'li tesislerden ve şahıslardan uzak durmasını tavsiye ediyorum." diye konuştu.

"PİŞMAN OLACAKLAR"

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Ankara'daki terör saldırısına cevabının "son derece net olacağını" vurgulayan Fidan, "Böyle bir eylemi gerçekleştirdiklerine bir kez daha pişman olacaklar. Bunu şimdiden söyleyebilirim." dedi.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...