Tgrt Haber

Son dakika | Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
18 Eylül 2024 13:19 - Güncelleme : 18 Eylül 2024 15:46

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyasından acı haber paylaştı. Ordu'da J.Asb.Çvş. Mehmet Fatih Çangır, kontrol noktasında motosiklet çarpması sonucu şehit oldu.

Ordu​ İl Jandarma​ Komutanlığı'nda görevli J.Asb.Çvş. Mehmet Fatih Çangır, kontrol noktasında motosiklet çarpması sonucu yaralandı. Kazanın ardından Çangır hemen hastaneye sevk edildi. Çangır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit​ oldu.

ACI HABER AİLEYE ULAŞTI

Çavuş Mehmet Fatih Çangır’ın şehadet haberi, Erenler ilçesi Bağlar Mahallesi Şehit İlhan Aras Caddesi üzerinde yaşayan babası Turgut ile annesi Asiye Çangır’a verildi. Şehidin baba evine ve mahallesine Türk bayrakları asıldı.

Son dakika | Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu - 1. Resim


DÜĞÜN HAZIRLIKLARI YAPIYORDU

Öte yandan, 3 erkek kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehit Mehmet Fatih Çangır’ın sözlendiği ve evlilik hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. Ayrıca Çangır’ın görev yaptığı Ordu’da evlilik için evine eşyalarını da yerleştirdiği öğrenildi.

Şehit Çangır’ın naaşı, Ordu İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda gerçekleştirilecek törenin ardından Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan askeri kargo uçağı ile memleketi Sakarya’ya gönderilecek.

Son dakika | Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu - 2. Resim

Acı haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

"ŞEHİTLERİMİZİN MAKAMLARI ALİ OLSUN"

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Milletimizin başı sağ olsun! Ordu İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli J.Asb.Çvş. Mehmet Fatih ÇANGIR yol emniyet ve kontrol görevini icra ettiği esnada motosiklet çarpması sonucu yaralanmış kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman Jandarmamıza Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin makamları âli olsun"

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 18 Eylül 2024 13:58

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ayşe18 Eylül 2024 13:23

Allah rahmet eylesin, başsağlığı ailesine ve sevdiklerine diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...