Tgrt Haber

Ege Denizi'nde şiddetli deprem! İzmir ve Atina sallandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2024 17:26 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 17:53
Ege Denizi'nde şiddetli deprem! İzmir ve Atina sallandı

Son dakika haberi... Ege Denizi'nde 4,8 büyüklüğünde deprem oldu. Eğriboz Adası açıklarındaki deprem Atina'dan da hissedildi.

Son dönemde oldukça sayısı artan depremlere bir yenisi daha eklendi. Bu sefer Ege Denizi​ sallandı. 4,8 büyüklüğündeki deprem​ ve yerin 10 km altında meydana geldi. Eğriboz Adası​ açıklarındaki depremin Atina​'dan da hissedildiği kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan verilere göre, saat 17.14'te Ege Denizi'nde Eğriboz Adası açıklarında 4,4 büyükloüğünde deprem oldu. İzmir ve Atina'dan da hissedilen depremin derinliği ise 9.94 kilometre olarak kaydedildi.

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD​ ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...