Tgrt Haber

Son dakika! FETÖ'nün gaybubet evlerine baskın! 21 şüpheli gözaltında

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
22 Mart 2023 08:57 - Güncelleme : 22 Mart 2023 09:22

Son dakika haberi... İstanbul'da FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, örgüt içinde ‘gaybubet evi' olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan 21 şüpheli yakalandı.

İstanbul​'da FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon​ düzenlendi. Örgüt içinde 'gaybubet evi' olarak adlandırılan hücre evlerine düzenlenen baskınlarda evlerde saklanan 21 şüpheli​ yakalanarak gözaltına alındı.

ARANIYORLARDI

İHA'nın haberine göre, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Güvenliğe Yönelik Suçlar Büro Amirliği Polisleri çok sayıda adrese FETÖ operasyonu düzenledi.

FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 21 kişi, FETÖ üyelerinin "Güvenli Ev" olarak adlandırdıkları Gaybubet Evleri'ne düzenlenen baskınlarla yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi. 

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...