Tgrt Haber

Son dakika! FETÖ'nün KPSS çalışma evlerinde ByLock kullanan 2 şüpheliye gözaltı kararı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
04 Ekim 2023 08:44 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 09:05
Son dakika! FETÖ'nün KPSS çalışma evlerinde ByLock kullanan 2 şüpheliye gözaltı kararı

Son dakika haberi: FETÖ'nün KPSS çalışma evlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; bu çalışma evlerinde kullanıldıkları anlaşılan ByLock hesabına giriş yapılan GSM hatlarının gerçek kullanıcıları oldukları tespit edilen 2 şüpheliye gözaltı kararı verildi.

Terör örgütü FETÖ'nün haberleşme ağı olan ByLock soruşturmaları kapsamında KPSS çalışma evlerine yönelik yeni bir operasyon kararı alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca KPSS çalışma evlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında; bu çalışma evlerinde kullanıldıkları anlaşılan ByLock hesabına giriş yapılan GSM hatlarının gerçek kullanıcıları oldukları tespit edilen 2 şüphelinin eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

Örgüt üyelerinin, bu evlerde gizli haberleşme programı ByLock hesabına giriş yapmak için kullandıkları GSM hatlarını kullanan diğer şüpheli şahıslara yönelik çalışmalar devam ediyor. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...