Tgrt Haber

Son dakika! FETÖ'ye sınırda göz açtırılmıyor: 4 kişi yakalandı

03 Ekim 2023 10:31 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 10:39
Son dakika! FETÖ'ye sınırda göz açtırılmıyor: 4 kişi yakalandı

Son dakika haberi: FETÖ ile mücadele sınır hattında da sürüyor. Edirne’de görev yapan Mehmetçik, FETÖ terör örgütü mensubu 4 kişiyi yakalayarak, gözaltına aldı.

Güvenlik güçlerinin terör örgütleriyle mücadelesi sürüyor. Sınır hattında görev yapan MehmetçikFETÖ ve PKK başta olmak üzere tüm terör örgütlerine göz açtırmıyor. Son zamanlarda nokta operasyonlarla terör örgütlerine darbe üstüne darbe vuruluyor. Hudut kartalları​ sınır hattında 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

MSB: 4'Ü FETÖ MENSUBU

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "FETÖ ile mücadele hudutlarımızda da sürüyor. Edirne’de görev yapan hudut kartallarımız, Yunanistan’dan ülkemize girmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1709108543406633466

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...