Tgrt Haber

Son dakika! İstanbul Maltepe'de orman yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2023 14:44 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 16:13

Son dakika haberi: İstanbul'da Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Dumanların yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul​'da Maltepe​ Zümrütevler Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın​ çıktı. Bölgeden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi.

ALEVLERE MÜDAHALE SÜRÜYOR

İhbar üzerne bölgeye çok sayıda itfaiye​ ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden yazılı açıklama yapıldı.

HELİKOPTER HAVALANDI

Açıklamada "İstanbul İli Maltepe İlçesi Başıbüyük mevkiinde saat 14:32'de Orman Yangını​ çıkmıştır. Ekiplerimiz yangına saat 14:35'da havadan ve karadan müdahale etmiştir. Yangına, 11 arazöz, 2 ilk İMA, 2 dozer, 1 helikopter ve 70 personel ve itfaiye ekipleri müdahale etmektedir. Yangın nedeni araştırılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...