Tgrt Haber

Son dakika | Kandilli duyurdu: Adıyaman'da korkutan deprem!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
15 Eylül 2024 18:22 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 18:32
Son dakika | Kandilli duyurdu: Adıyaman'da korkutan deprem!

Son dakika haberi: Adıyaman'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. AFAD ve Kandilli'den de depremle ilgili açıklama geldi...

Deprem​ bölgesi sallanmaya devam ediyor. Son dakika​ haberine göre, Adıyaman​'da 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin merkez üssünü Gölbaşı ilçesine bağlı Akçakaya yerleşim yeri olarak duyurdu. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremin 3.3 büyüklükte olduğunu bildirdi. Merkez üssünü Gölbaşı olarak bildiren AFAD, depremin derinliğini 6 kilometre olarak paylaştı.

Son dakika | Kandilli duyurdu: Adıyaman'da korkutan deprem! - 1. Resim

SON DEPREMLER...

AFAD​ ve Kandilli​ tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem​ bilgileri yer alıyor.

KANDİLLİ SON DEPREMLER

AFAD SON DEPREMLER 

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe16 Eylül 2024 18:09

Bir kere daha korktuğumuzu düşünmek zorunda kalıyoruz, umarım herkes güvende

Sonraki Haber Yükleniyor...