Tgrt Haber

Son dakika! Karlov suikastında çarpıcı gelişme! Kritik isim yakalandı…

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
15 Ağustos 2023 10:23 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 11:51
Son dakika! Karlov suikastında çarpıcı gelişme! Kritik isim yakalandı…

Son dakika haberi: İstanbul Emniyeti; Rus Büyükelçi Andrey Karlov suikastını gerçekleştiren Mevlüt Altıntaş’ın mahrem sorumlusu Ş.S.’nin eşi A.S.’yi Beylikdüzü’nde yakaladı.

"Karlov suikastı" olarak bilinen olaya ilişkin soruşturmada, Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un silahlı saldırıyla öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'la teması bulunan önemli bir isim yakalandı.

Sabah gazetesinin haberine göre; İstanbul Emniyeti; 19 Aralık 2016 tarihinde suikastı gerçekleştiren Mevlüt Mert Altıntaş'ın sözde Mahrem Sorumlusu Ş.S.'nin eşi A.S.'nin Beylikdüzü'nde saklandığı adrese operasyon düzenledi.

TELEFON VE SİM KARTLARINA İNCELEME

"Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan hakkında dokuz yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ifade edilen ve FETÖ'nün gizli haberleşme yazılımı ByLock içerikleri bulunduğu belirtilen A.S.'nin ikamet adresinde yapılan detaylı aramalarda bir cep telefonu, iki sim kart, bir sim kart aparatı ve bir hafıza kartı ele geçirildi. El konulan deliller detaylı incelemeye alındı.

 

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...