Tgrt Haber

Son dakika! Kocatepe Camii'ndeki skandala gözaltı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
15 Ağustos 2023 10:50 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 13:28
Son dakika! Kocatepe Camii'ndeki skandala gözaltı

Son dakika haber: Kocatepe Camii’nde çektikleri skandal fotoğraflar sebebiyle haklarında soruşturma başlatılan Ezgi C. ve Bilal K. gözaltına alındı.

Ankara'da Kocatepe Camii'nde çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşılmasının ardından infiale yol açtı. Kısa bir tişört ile eteğini yukarıya çeken model, başörtüsü, takke ve tespihi de boynuna aksesuar olarak kullanıp, namaz hareketleriyle poz verdi. Çekilen görüntüler de "Zıtlıkların büyüsü" başlığıyla paylaşıldı. Tepkilere neden olan görüntüler hakkında dün inceleme ve soruşturma başlatımıştı... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, fotoğraftaki model Ezgi C. ve yönetmen Bilal K.’nin bugün gözaltına alındığını duyurdu. 

YÖNETMEN ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkilerin ardından ise çekimin yönetmeni Bilal Gabra Kısa sosyal medya hesabından özür dileyerek şu ifadeleri paylaştı;

Kocatepe camiinde yapmış olduğum çalışmamın amacından çok fazla saptığı ve yanlış yerlere çekildiğini üzülerek izlemekteyim. Niyetim camiye küsmüş belli bir kesimin önyargısını kırıp huzuru bulacakları yerin cami olduğunu göstermekken şu an vatan hainliğine kadar ilerleyen yakıştırmalar görmek beni ve ailemi endişelendiriyor. Keşke böyle olmasaydı. Kırdığım, yanlış anlaşıldığım herkesten ayrı ayrı özür dilerim. Saygılarımla..."

EDA TAŞPINAR DA CAMİDE SKANDAL POZLAR VERMİŞTİ!

İstanbul'da bulunan tarihi bir otelin içindeki camide 2023 Ocak ayında objektif karşısına geçen sosyetik teşhirci Eda Taşpınar, uygunsuz kıyafetiyle mihrap önünde poz vererek büyük bir skandala imza atmıştı.

Son dakika! Kocatepe Camii'ndeki skandala gözaltı

Taşpınar'a, camide çektirdiği fotoğraf nedeniyle soruşturma başlatıldı. İfadesinin ardından serbest bırakılan Taşpınar savunmasında oranın ibadethane olduğunu anlamadığını, tepkilerden sonra korkup paylaşımı hemen kaldırdığını açıkladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ziyaretçi15 Ağustos 2023 13:12

Toplumların konuştuğu diller onlara sınırsız bir imkan sunmuyor.

Bedri15 Ağustos 2023 12:15

Yahu siz başımıza belamısınız her gündeme gelmek isteyen islamiyetin kutsal değerlerine saldırıyor artık açıkta sokakta açılmak kimsenin dikkatini çekmiyor camilere musallat oldular

Sonraki Haber Yükleniyor...