Tgrt Haber

Son dakika | Narin'in otopsi raporundan ilk bilgi geldi! Cinsel istismar şüphesi cevap buldu!

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
12 Eylül 2024 18:22 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 20:08

Son dakika: Narin'in naaşına yapılan otopside çocuğun cinsel istismara uğrayıp uğramadığı sorusu yanıt buldu. Diyarbakır'da Eğertutmaz Deresi'nde çıkarılan Narin'in bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp'a gönderilmişti. İstanbul Adli Tıp Kurumundan mühürlü zarf ile Diyarbakır'a gönderilen raporda Narin Güran'ın vücudunda cinsel istismar bulgusu olmadığı açıklandı. İşte detaylar...

Son dakika haberine göre 8 yaşındaki Narin Güran​'ın Adli Tıp raporunda cinsel istismar​ olmadığı belirtildi. Diyarbakır​ Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın soruşturmasında otopside yapılan ilk bilgi Diyarbakır'a ulaştı.

NARİN CİNSEL İSTİSMARA UĞRADI MI?

Narin Güran'a yapılan otopsinin Adli Tıp raporuna göre küçük çocuğun cinsel istismara uğramadığı belirtildi. Yazıda Narin'in bedeninde başka kişilere dair iz olmadığı belirtildi. Önümüzdeki günlerde otopsinin detayların gelmesi bekleniyor.

Son dakika | Narin'in otopsi raporundan ilk bilgi geldi! Cinsel istismar bulgusu şüphesi cevap buldu! - 1. Resim

NARİN UZUN SÜRE SUDA BEKLEDİĞİ İÇİN İZLER KAYBOLDU MU?

Cinsel istismar bulgusunun çıkmamasının sebebi olarak cesedin uzun süre suda beklemesinden dolayı izlerin kaybolmuş olma ihtimali de uzmanlar tarafından değerlendiriliyor.


BARO BAŞKANI NAHİT EREN: 19 GÜN SUDA KALDI TESPİT KOŞULLARI ORTADAN KALKTI

Diyarbakır Baro Başkanı Av. Nahit Eren, bunun bir ön rapor almadığına ve 19 gün suda kalmasının tespit koşullarını zorlaştırdığına dikkat çekti. “Yanlış bir tanımlama var” diyen Eren, “Adeta Narin’in ölümüne ilişkin, sebebe ya da sebebin tespiti konusunda bir rapormuş gibi bir algı var. Hayır, bu rapor sadece Narin’in üzerinde bulunan üçüncü bir şahsa ait DNA örneğinin çıkıp çıkmamasına ilişkin bir rapor. 19 gün gibi uzun bir süre içerisinde su altında kalmış olması nedeniyle bu yönde bir tespitin yapılmasına ilişkin koşulları ortadan kaldırıyor. Daha doğrusu muhtemel bir numune varsa üçüncü şahsa ilişkin de maalesef bu süre zarfı içeresinde tespit konusunda süreci zorlaştırıyor. Gelen raporda bunu doğrulamış oluyor. 19 süre zarfı içerisinde Narin üzerinde bu sebepten dolayı üçüncü şahsa ilişkin DNA örneğinin çıkmadığını söyleyebiliriz. Henüz ölüm sebebine ilişkin ve birçok verinin gönderildiği İstanbul Tıp Kurumundan rapor gelmedi” dedi.

Son dakika | Narin'in otopsi raporundan ilk bilgi geldi! Cinsel istismar şüphesi cevap buldu! - 2. Resim


NARİN ÇUVAL İÇERİSİNDE BULUNMUŞTU

Narin'in otopsisi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'ndaki 11 saatlik işlemle sürmüştü. Derenin içindeki çuvalda Narin, Kuran kursu için yanında taşıdığı 'Elif Ba', çantası ve terliklerinin olduğu eşyalarıyla çıkmıştı. Ceset uzun süre suda kaldığı için deforme halde bulunmuştu.

Son dakika | Narin'in otopsi raporundan ilk bilgi geldi! Cinsel istismar şüphesi cevap buldu! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe12 Eylül 2024 18:52

Bu haberi okudğumda rahatladım gerçekten böyle bir şey olmamışsa umarım ailen de bu üzüntüyü atlatır

Sonraki Haber Yükleniyor...