Tgrt Haber

Son dakika! Pençe-Kilit ve Zeytin Dalı bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz

27 Ekim 2023 10:06 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 10:46

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe vuruluyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK’lı ve Zeytin Dalı bölgesinde 3 PKK/YPG'li olmak üzere 5 terörist etkisiz hâle getirildi.

Güvenlik güçleri terör örgütlerine göz açtırmıyor. Terör örgütü PKK'ya hem Irak'ın hem de Suriye'nin kuzeyinde darbe vuruluyor. Milli Savunma Bakanlığı​ (MSB) Mehmetçik'in 5 teröristi etkisiz hale getirdiğini bildirdi.

MSB: TERÖRİSTLER İÇİN NE IRAK'IN NE DE SURİYE'NİN KUZEYİ GÜVENLİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Teröristler için ne Irak’ın ne de Suriye’nin kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK’lı ve Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı bölgesinde 3 PKK/YPG'li olmak üzere 5 terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1717798425092112445

KİLİS’TE PKK OPERASYONU

Öte yandan Kilis’te PKK/PYD/YPG’ye yönelik operasyonda yakalanan kadın terörist tutuklandı. Kilis İl Jandarma Komutanlığı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kentte PKK/PYD/YPG’ye yönelik operasyon düzenledi. Yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, Suriye'den yasadışı yollardan ülkeye geçiş yaptığı tespit edilen PKK/PYD/YPG mensubu Suriye uyruklu F.B. isimli şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...