Tgrt Haber

Son dakika | PKK'ya son zamanların en büyük darbesi! 17 terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
12 Ağustos 2024 13:22 - Güncelleme : 12 Ağustos 2024 13:48

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde düzenlenen hava harekatıyla 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Mehmetçik​, bölücü terör örgütü PKK​'ya son zamanların en büyük darbelerinden birini vurdu. Irak​'ın kuzeyinde Pençe-Kilit bölgesine düzenlenen hava harekatında çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Teröristlerin kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacağın vurgulayan Milli Savunma Bakanlığı operasyona ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"MEHMETÇİK PKK'YI SİLİP ATMAK İÇİN MÜCADELE VERİYOR"

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, hudutlarımızın güvenliği, bölgenin huzuru ve emniyeti için Irak’ın kuzeyindeki operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Pençe-Kilit bölgesinde unutulmayacak kahramanlıklar sergileyen, en tehlikeli ve en zorlu arazilerde teröristlerin inlerini yerle bir eden korkusuz Mehmetçik, terör örgütü PKK’yı bölgeden silip atmak için mücadele veriyor. 

17 TERÖRİST ETKİSİZ HALDE

Pençe-Kilit harekât bölgesine gerçekleştirilen başarılı hava harekatıyla 17 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi. 

Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz! Teröristler kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!"

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...