Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya ağır darbe: Saldırı hazırlığındaki 5 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Ekim 2023 11:10 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 11:45
Son dakika! PKK'ya ağır darbe: Saldırı hazırlığındaki 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler, düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan en son açıklamada, Zeytin Dalı​ ve Barış Pınarı​ bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 5 PKK​'lı teröristin daha öldürüldüğü duyuruldu.

OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİ DE PAYLAŞILDI

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Mehmetçik, Suriye'nin kuzeyindeki PKK/YPG'li teröristlere karşı operasyonlara devam ediyor. Son olarak Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 5 PKK/YPG'li terörist emellerine ulaşamadan ateş destek vasıtalarımızla etkisiz hâle getirildi" ifadeleri kullanıldı. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1715270491823370607

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...