Tgrt Haber

Son dakika! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşların tamamı durduruldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2024 23:41 - Güncelleme : 31 May 2024 23:59
Son dakika! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşların tamamı durduruldu 

Son dakika haberi... Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hava trafiği, kargo uçağının acil iniş yapması sebebiyle geçici olarak durduruldu.

LX-VBC kuyruk tescilli, Luxembourg-Dammam seferini gerçekleştiren Boeing​ B748 tipi kargo uçağı, iniş​ takımlarında yaşanan bir arıza nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Pilot, iniş sorununu fark ederek hemen Sabiha Gökçen Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek acil iniş izni talebinde bulundu.

Bu esnada, ARFF (Hava Kurtarma ve Yangınla Mücadele) ekipleri apronda hazır bekletildi ve havalimanındaki diğer uçuşlar geçici olarak durduruldu.

Kargo uçağı, saat 22.45'te sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. 

Son dakika! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşların tamamı durduruldu  - 1. Resim

BENZERİ YAŞANMIŞTI 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 31 Aralık 2022'de de park halindeki bir uçağı çeken yer aracının arızalanması nedeniyle uçak pistte kalmıştı. Bunun üzerine havalimanındaki uçuşlar geçici süreliğine durdurulmuştu.

Arızalanan aracın pistten çekilmesinin ardından havalimanındaki operasyonlar normale dönmüştü. 

Son dakika haberinin ayrıntılar geliyor... 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...