Tgrt Haber

Son dakika | Savcı Necip Cem İşçimen'i darp eden maganda gözaltına alındı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 15:49 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 16:04

Son dakika haberi: Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor maçı sonrası bir magandanın saldırısına uğramıştı. Savcı İşçimen'i darp eden maganda yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Kadıköy'de cuma günü oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izledikten sonra sahadan ayrılan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, otopark çıkışında arkasında kornaya basan sürücüyü uyarmak için arabasından indi.

Sürücüye uyarıda bulunan Savcı İşçimen, otomobilden inen magandanın saldırısına uğradı. Maganda Savcı İşçimen'i defalarca yumruklardı.

Son dakika | Savcı Necip Cem İşçimen'i darp eden maganda gözaltına alındı - 1. Resim

DARP​ ANI KAMERADA

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sakinleştirilen maganda, daha sonra aracına binerek kayıplara karıştı. Olay anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, saldırganın 7 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Son dakika | Savcı Necip Cem İşçimen'i darp eden maganda gözaltına alındı - 2. Resim

O MAGANDA GÖZALTINA ALINDI

Savcı İşçimen'in darp edilmesine ilişkin başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcı İşçimen'i darp eden maganda yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gokhan 2 Eylül 2024 16:07

Kendilerine olunca adalet ne çabuk tecelli ediyor

Sonraki Haber Yükleniyor...