Tgrt Haber

Son dakika | Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme! Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 kişi yakalandı

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Eylül 2024 15:10 - Güncelleme : 28 Eylül 2024 15:18
Son dakika | Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme! Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 kişi yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın'a saldıran kişilerin kimliklerin tespit edildiğini, şüphelilerden ikisinin yakalandığı, diğer ikisinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiğini bildirdi.

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya​, eski milli futbolcu Serhat Akın​'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olaya karışığı tespit edilen 4 kişiden 2'sinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul​ Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde:

Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

Son dakika | Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme! Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 kişi yakalandı - 1. Resim


İKİ KİŞİ ARANIYOR

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

SALDIRGANLARIN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Son dakika | Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme! Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 kişi yakalandı - 1. Resim


Serhat Akın'ı vuranların 2'si, gazeteci İbrahim Haskoloğlu tarafından paylaşıldı.

SERHAT AKIN OLAYI NE?

Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcusu, yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Son dakika | Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme! Bakan Yerlikaya duyurdu: 2 kişi yakalandı - 3. Resim


Ayağından yaralanan Akın, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif28 Eylül 2024 15:12

Suçluları bulup cezalandırmak her zaman güzel bir haber, umarım en kısa sürede herkes yargılanır ve eski futbolcunun başına gelen bu olay unutulmaz

Sonraki Haber Yükleniyor...