Tgrt Haber

Serhat Akın saldırısı sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü'nden açıklama geldi! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
27 Eylül 2024 18:04 - Güncelleme : 27 Eylül 2024 18:09
Serhat Akın saldırısı sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü'nden açıklama geldi! 

Serhat Akın'a dün gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Alpoğlu'ndan açıklama geldi. Alpoğlu yaptığı açıklamada saldırı sonrası Fenerbahçe yönetimini hedef alanlar için hukuki işlem başlattıklarını açıkladı.

Eski futbolcu Serhat Akın​ dün katıldığı bir canlı yayın sonrası çıkışta silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Akın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe​" dedi. Saldırı sonrası Fenerbahçe yönetimi geçmiş olsun paylaşımı yaparken kulüp tarafından bir açıklama daha geldi. 

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alper Alpoğlu, Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyla ilgili Fenerbahçe cephesine yapılan ithamlara karşı hukuki işlem başlattıklarını açıkladı.

Serhat Akın saldırısı sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü'nden açıklama geldi!  - 1. Resim


X hesabından açıklama yapan Alpoğlu'nun paylaşımı şu şekilde: 

"Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yönelik menfur saldırının, bazı odaklar tarafından kulübümüzle ilişkilendirilmeye çalışıldığı görülmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu alçakça iftiraları ortaya atan tüm şahıslar hakkında her türlü hukuki işlemlere başladığımızı kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

Serhat Akın’a yapılan saldırıyı tekrar lanetliyor, faillerinin ve arkasındakilerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz."

Serhat Akın saldırısı sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü'nden açıklama geldi!  - 2. Resim


NE OLMUŞTU?

Eski milli ve Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın dijital platformda katıldığı bir canlı yayın sonrası silahlı saldırıya uğramıştı. Bacağından vurulan Akın, hastaneye kaldırılmış ve hastanede operasyon geçirmişti. 

Olay yerinde inceleme yapan emniyet ekipleri, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı da saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe27 Eylül 2024 18:12

Güzelmiş be bu olaylar içinde de haklarında işlem başlatmışlar, şanssızlar bir daha böyle şey yapmaya cesaret edemezler artık

Sonraki Haber Yükleniyor...