Tgrt Haber

Son dakika! TEM'de zincirleme kaza, 12 araç birbirine girdi: 2 ölü, 35 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Eylül 2023 16:07 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 17:56

Son dakika haberi: Edirne'de anız ateşinden çıkan dumanın kapladığı TEM otoyolunda, 12 araç birbirine girdi. Feci kazada, 2 kişi hayatını kaybederken 35 kişi de yaralandı.

Edirne-Kırklareli yolu Köseömer mevkiinde meydana gelen kazada, ortalık savaş alanına döndü. 8 otomobil, 3 tır ve 1 kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazası​ meydana geldi. Zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 35 kişi de yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Feci kazanın ardından bölgede inceleme yapan ekipler, kazanın nedenini ortaya çıkardı.

YOLU KAPLAYAN DUMANLAR KAZAYA NEDEN OLDU

Görüntülerde kazadan hemen önce kazanın meydana geldiği alanda anız yangını çıktığı, etrafın ve yolun dumanlarla kaplandığı gözlendi. Dumanların arasında ilerlemeye çalışan araçlar arasında ise zincirleme kaza​ yaşandı.

Son dakika! TEM'de zincirleme kaza, 12 araç birbirine girdi: 2 ölü, 35 yaralı

EDİRNE VALİSİ BÖLGEDE

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Edirne Valisi Yunus Sezer​ de bölgeye gelerek yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı.

Son dakika! TEM'de zincirleme kaza, 12 araç birbirine girdi: 2 ölü, 35 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...