Tgrt Haber

Sosyal medyada pes dedirten canlı yayın: Daha çok para kazanmak için market kasiyerine saldırdı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2024 16:46 - Güncelleme : 31 Ağustos 2024 16:47

Ankara'da bir kişi sosyal medya uygulamasında skandal bir yayına imza attı. Sosyal medyada canlı yayın yapan kişi takipçilerinden markete girip kasiyerin kızdırılmasını istedi. İddialara göre şahıs markete girerek kasiyere hakaretler savurdu.

Sosyal medya​ uygulamalarından daha fazla para kazanma​ sebebiyle bazı kişiler yaptığı içeriklerle adeta pes dedirtiyor.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir sosyal medya uygulaması üzerinden canlı yayın​ yapan kişi daha fazla para kazanmak için takipçilerinin isteğini yaptı. İddialara göre takipçiler market kasiyerinin kızdırılmasını ve o anların canlı yayınla paylaşılmasını istedi.

MARKET KASİYERİNE SALDIRDI

Bu hareketi karşısında paraya çevirebileceği sanal ödül ve daha fazla takipçi kazanacağını anlayan kişi, vakit kaybetmeden marketin yolunu tuttu. Cep telefonundan canlı yayın açan şahıs, defalarca girdiği marketin kasiyerine çeşitli bahaneler öne sürüp tehditler savurarak hakaret ve küfür etti.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Bununla yetinmeyen şahıs elindeki soda şişesini kasiyere fırlattı. Market kasiyerinin saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...