Tgrt Haber

Şov için döktüler, alev alev yandılar! Gece kulübündeki dehşet anları kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 May 2023 10:38 - Güncelleme : 22 May 2023 10:56

İstanbul Taksim’de bir gece kulübünde şov için tezgaha dökülen ispirto, parlayınca etrafa sıçradı. 2'si kadın 3 kişinin alevler içinde katıldığı dehşet dolu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulTaksim​'de bulunan bir gece kulubünde meydana gelen olayda, çalışanlar müşterilerine sürpriz yapmak isterken dehşeti yaşattı. Çalışanlardan biri tezgaha ispirto dökerek ateşe verdi. Kısa bir süre sonra aynı yere tekrar ispirto döküldü.

ALEVLER İÇİNDE KALDILAR

İkinci kez ispirto dökülünce ateş bir anda harladı. Parlayan alevler o esnada içeride eğlenen insanların üzerine sıçradı. Olay nedeniyle içerideki bazı kişiler, saç ve başlarına sıçraması nedeniyle alev alev yandı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

3 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından ihbar üzerine gece kulübüne çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi saçları yanan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Gül E., Fatma O. ve Murat A.’yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi Bölümüne kaldırarak tedavi altına aldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Şov için döktüler, alev alev yandılar! Gece kulübündeki dehşet anları kamerada

GÖZALTINA ALINDILAR

Yapılan çalışma sonucunda yanağının çıkış sebebini tespit eden polis ekipleri, işletmede çalışan Mustafa Y., Nesip Ç. ve Atilla A.’yı gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınarak “taksirle yaralama” suçundan adli işlem yapılan 3 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...