Tgrt Haber

Sultangazi'de tüyler ürpertici olay: Temizlik için gittiği evde ceset buldu

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Temmuz 2023 23:39 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 23:41
Sultangazi'de tüyler ürpertici olay: Temizlik için gittiği evde ceset buldu

İstanbul Sultangazi'de bir ev sahibi, kiracısının evden çıkmasının ardından temizlik yapmaya gittiğinde gördükleri karşısında neye uğradığına şaşırdı. Bazanın altında bir kadın cesedi bulan vatandaş, durumu polise bildirdi. Ekipler, kadının iki hafta önce öldüğünü tespit etti.

İstanbulSultangazi​'ye bağlı Yayla Mahallesi'nde tüyler ürperten bir olay yaşandı. Kiracısı çıkan ev sahibi, iki katlı bir binanın giriş katındaki dairesini temizlemeye gitti.

Ev sahibi, evini temizlediği sırada bazanın altında yorgana sarılı halde bir kadın cesedi buldu.

Gördükleri karşısında şoka giren ev sahibi polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları incelemede kadının iki hafta önce öldüğünü tespit etti.

Sultangazi'de tüyler ürpertici olay: Temizlik için gittiği evde ceset buldu

İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin iki haftadır evde olduğu anlaşıldı.Olay yeri​ inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ceset incelenmek üzere adli tıp kurumuna sevk edildi.

Kadının, kocası ve oğlunun 10 gün önce evden ayrıldığı öğrenildi. Polis, ikilinin yakalanması için inceleme başlattı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...