Tgrt Haber

Sultangazi'de İETT otobüsü tıra çarptı! Yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
12 Temmuz 2024 09:49 - Güncelleme : 12 Temmuz 2024 10:36

Son dakika haberi: İstanbul'un Sultangazi ilçesinde Habibler yolunda İETT otobüsü tıra çarptı. Kazada yaralıların olduğu öğrenilirken, bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Son dakika haberine göre Sultangazi​ Habibler yolunda içinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsünün, bir tıra arkadan çarpması sonucu otobüs şoförü ve çok sayıda yolcu yaralandı. Araçta sıkışan yaralı​ şoförü kurtarmak için çalışma başlatıldı.

Sultangazi'de İETT otobüsü tıra çarptı! Yaralılar var - 1. Resim

7 KİŞİ YARALI

İstanbul Sultangazi'de yolcu dolu İETT otobüsü, Mescid-i Selam Otobüs Durağı yakınında önünde ilerleyen tıra çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada yaralanan otobüs şoförü ile 6 yolcu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Sultangazi'de İETT otobüsü tıra çarptı! Yaralılar var - 2. Resim

TIR​ ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay nedeniyle yolda trafik yoğunluğu yaşanırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Tırın sürücüsü de ifadesi alınması için polis merkezine götürüldü.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde yolun sağında duran tıra İETT otobüsünün arkadan çarptığı ve tırın dorsesindeki bir kişinin yaşadığı endişeli anlar yer aldı.

Sultangazi'de İETT otobüsü tıra çarptı! Yaralılar var - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...