Tgrt Haber

İstanbul feci kaza! Motosikletle tramvayın altına düştü, metrelerce sürüklendi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Eylül 2022 15:39 - Güncelleme : 24 Eylül 2022 17:56
İstanbul feci kaza! Motosikletle tramvayın altına düştü, metrelerce sürüklendi

İstanbul Sultangazi'de manevra yapmak isteyen motosikletli seyir halindeki tramvaya çarptı. Meydana gelen kazada, motosikletin arka koltuğundaki 19 yaşındaki genç tramvayın altında kalarak metrelerce sürüklendi. Ağır yaralı olarak kurtarılan gencin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken dehşet anları anbean kameralara yansıdı.

Sultangazi​, Eski Edirne Asfaltı Caddesi Hacı Şükrü Tramvay Durağı'nda feci bir kaza yaşandı. Motosikletli Ekrem B. (18) ile İdris A. (19), bir yayaya çarpmamak için manevra yaparken Mescid-i Selam yönüne seyreden tramvaya yandan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan genç tramvayın altında kalarak metrelerce sürüklendi. Genç, ağır yaralanırken, arkadaşı ve kadın korku dolu anlar yaşadı. Tramvayın altında sürüklenen İdris A, Ekrem B. tarafından raylardan alınıp kaldırıma çıkarıldı.

Araçla özel hastaneye götürülen, müdahalesinin ardından Sultangazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen İdris A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Dehşete düşüren kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde iki kişinin bulunduğu motosikletin tramvaya çarpması ve bir kişinin tramvayın altında kalarak sürüklenmesi yer alıyor.

Kayıtların devamında motosiklet sürücüsünün arkadaşını raylardan kaldırdığı, çevredekilerin yardımıyla yaralının araca bindirildiği görülüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Abdurahman Yiğit 12 Aralık 2022 23:24

22.12.11.sat.16 de yapılan kaza vidyosu

Sonraki Haber Yükleniyor...