Tgrt Haber

Suriye'nin kuzeyinde 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

05 Mart 2023 11:33 - Güncelleme : 05 Mart 2023 11:46
Mehmetçik PKK'ya karşı operasyonlarını sürdürüyor.

Mehmetçik yurt içi ve yurt dışında PKK’lı teröristlere göz açtırmıyor. Şanlıurfa hudut hattına saldırı hazırlığında olan teröristlere karşı operasyon başlatıldı. Suriye'nin kuzeyinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Mehmetçik PKK'ya karşı operasyonlarını sürdürüyor.

Mehmetçik​ saldırı hazırlığında olan teröristlere karşı operasyon başlattı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinden Şanlıurfa​ hudut hattına saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

SALDIRI HAZIRLIĞINDA OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Her nerede olursa olsun teröre ve teröriste geçit yok. Suriye'nin kuzeyinden Şanlıurfa Akçakale hudut hattımıza yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...