Tgrt Haber

Evlat nöbetindeki baba, oğluna seslendi: PKK'dan sana bir fayda gelmez

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2023 13:43 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 14:15
Evlat nöbetindeki baba, oğluna seslendi: PKK'dan sana bir fayda gelmez

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde olan ailelerin evlat nöbeti, bin 274 gündür kararlılıkla sürüyor. 2017 yılında evladı Bayram Elhaman'ın PKK terör örgütü tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını söyleyen baba, oğluna seslendi ve "PKK'dan sana bir fayda gelmez" dedi.

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP​'yi sorumlu tutan ailelerin, Diyarbakır​'da HDP il binası önünde başlattığı evlat nöbeti 3 Eylül 2019'dan beri kararlılıkla devam ediyor. Evlat direnişini bin 274 gündür HDP il binasının önünde nöbet tutan  Şadi Elhaman, oğlu Bayram Elhaman'ın PKK​ terör örgütü tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını söyledi.

"BURAYA ÇOCUĞUMU ALMAK İÇİN GELDİM"

Evladına ‘teslim ol’ çağrısında bulunan Elhaman, "2017’de oğlum PKK ve HDP tarafından kandırılarak dağa götürüldü. O günden bu yana oğlumdan hiç haber alamadık. Oğlumun ölümü hakkında bilgi paylaşmışlar. Madem bu bilgiyi paylaştılar, o zaman çocuğumun cenazesini göndersinler. Ben buraya (HDP il binası) çocuğumu almak için geldim" dedi.

"BUNLAR ERMENİ VE AMERİKAN UŞAKLARIDIR"

Oğlunun kaçırıldığından bu yana hiçbir haber alamadığını belirten baba, "İnşallah çocuğumdan yakın zamanda bir haber alırım. Oğlum eğer beni görüp ve duyuyorsan gel artık. Yeter artık, bu hasret bitsin. Annen ve kardeşlerin seni çok özledi. PKK’dan sana bir fayda gelmez. Bunlar Ermeni ve Amerika uşaklarıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...