Tgrt Haber

Suriye'nin kuzeyinde PKK'ya darbe: Taciz ateşine misliyle karşılık verildi: 4 terörist etkisiz halde

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 11:01 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 15:31
Suriye'nin kuzeyinde PKK'ya darbe: Taciz ateşine misliyle karşılık verildi: 4 terörist etkisiz halde

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri​ (TSK), bölücü terör örgütü PKK​'ya darbe üstüne darbe vuruyor. Son olarak Suriye​'nin kuzeyinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

TACİZ ATEŞİNE MİSLİYLE KARŞILIK!

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı​ bölgesinde taciz ateşi açan 4 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale ediyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1701506148262617488

SON 3 GÜNDE 13 TERÖRİST ETKİSİZ HALDE

Öte yandan önceki gün Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı​ bölgelerinde taciz ateşi açan 7 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi. MSB'nin açıklamasında, "Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

Van'da ise TEM ve özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonda 3 PKK'lı terörist yakalanmıştı. Böylece son 3 günde etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist sayısı 13'e yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...