Tgrt Haber

Sürücüler dikkat! Otogar kavşağı bakım nedeniyle 15 gün trafiğe kapalı olacak

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Aralık 2023 17:24 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 09:09
Sürücüler dikkat! Otogar kavşağı bakım nedeniyle 15 gün trafiğe kapalı olacak

Antalya'da sürücüler için önemli bir uyarı geldi. Manavgat ilçesinde Sorgun-Otogar Köprülü Kavşağı, yol bakım çalışmaları nedeniyle 15 gün boyunca trafiğe kapalı kalacak.

Antalya​'da yol bakım çalışmaları kapsamında trafiğin işlek bir noktası geçici olarak trafiğe kapatıldı. Manavgat​ ilçesinde Sorgun-Otogar Köprülü Kavşağı bakıma alındı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; Manavgat Çevreyolundaki Sorgun​ Otogar Köprülü kavşağı, Karayolları ekiplerince yapılacak bakım çalışması nedeniyle bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı.

BAKIM ÇALIŞMASI 15 GÜN SÜRECEK

1 hafta önce köprülü kavşakta Alanya’dan Antalya istikametine başlatılan çalışmaların bugün itibariyle Antalya'dan Alanya istikametinde başlatıldığı ve köprülü kavşağın her iki tarafının da araç trafiğine kapatıldığı bildirildi. Köprülü kavşaktaki çalışmaların hafta sonunda tamamlanarak trafiğe açılacağı, köprülü kavşağın diğer tarafında bugün başlayan çalışmaların ise 15 gün süreceği aktarıldı.

Sürücüler dikkat! Otogar kavşağı bakım nedeniyle 15 gün trafiğe kapalı olacak

TRAFİKTE YOĞUNLUĞA NEDEN OLDU

Köprülü kavşağın kapatılmasıyla trafik​ akışının yan yoldan sağlandığını, bunun da beraberinde trafik yoğunluğunu getirdiğini belirten yetkililer, köprüdeki çalışmalar tamamlanıncaya kadar araç sahiplerinden mecbur kalmadıkları sürece çevre yolunu kullanmamalarını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...