Tgrt Haber

Takla atıp alev topuna dönen araçtan sağ çıkıp kaçtı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Aralık 2023 06:44 - Güncelleme : 18 Aralık 2023 06:57

Bursa'da kaldırım taşına çarpıp takla atan bir araç sonrasında alev alarak yanmaya başladı Hurdaya dönen araçtan kendisini son anda kurtaran sürücü olay yerinden kaçtı

Bursa’da meydana gelen korkunç kazada kavşağa hızlı giren otomobil​ takla attı. Alev alan otomobilden kendi imkanları ile çıkan sürücü olay yerinden kaçtı.   

KALDIRIM TAŞINA ÇARPTI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre kaza saat 04.00 sıralarında merkez Osmangazi​ ilçesi Demirtaş Mahallesi, Demirtaş Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Recep Aydın idaresindeki araç, İsmetiye yönüne seyir halindeyken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybedtmesiyle kavşağa hızlı girdi. Kaldırım taşına çarpan araç takla attı.

Yolun kenarındaki bir işletmenin bahçesindeki çitlerin yanında ters bir şekilde durabilen otomobil kazanın şiddetiyle yanmaya başladı. Alev topuha dönen araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücü olay yerinden kaçtı.

POLİS HER YERDE ARIYOR

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile yanan otomobil kısa sürede söndürüldü. Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil kurtarıcı yardımı ile olay yerinde çekildi. Polis kazaya karışan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...