Tgrt Haber

Taksim’de bomba bırakan kadın teröristin kaçtığı anlar kamerada!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2022 09:49 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 09:59

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nde bombayı bırakan kadın teröristin koşarak kaçtığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı. 40-45 dakikada bankta oturduğu öğrenilen kadın daha sonra cadde üzerinden hızla koştu.

Türkiye İstanbul​ Beyoğlu’ndaki patlama​ haberi ile sarsıldı. İstanbul’un en işlek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde yoğun kalabalığın olduğu sırada büyük bir patlama sesi duyuldu. Yaşanan hain saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi ise yaralandı. İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu​  yaptığı açıklamada saldırıyı gerçekleştiren teröristin yakalandığını duyurdu.

KADIN TERÖRİSTİN KAÇIŞ ANI KAMERADA

Kadın teröristin kanlı eylemini gerçekleştirdikten sonra kaçtığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Saat 16.20'de gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, 16.13'te bir kadın caddedeki banka çanta bıraktığı görülüyor. Terörist, bir süre sonra çantayı koyduktan sonra bölgeden uzaklaşıyor. Çanta bir süre bankta sahipsiz kalmasının ardından patlıyor. Şüpheli kadın daha sonra hızla caddeden koştu.


 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Talip aydoğan.14 Kasım 2022 13:01

Kahrolsun pkk,dilerim cehennemde yanarsınız.olenlere rahmet diliyorum.cok üzüldün.

Sonraki Haber Yükleniyor...