Tgrt Haber

Tartıştığı arkadaşını anbean takip etti, yakaladığı yerde kurşun yağdırdı!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Eylül 2023 12:51 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 12:56
Tartıştığı arkadaşını anbean takip etti, yakaladığı yerde kurşun yağdırdı!

Trabzon'un Of ilçesinde tartıştığı arkadaşını anbean takip eden şahıs, terminalde bir yazıhanede yakalayınca belindeki silahını çıkarıp kurşun yağdırdı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Akraba, karı-koca, arkadaş kavgaları bitmek bilmiyor. Son zamanlarda yaşanan tartışmalarda silah​, bıçak çekilmesinde artış görülüyor. Bunlara bir yenisi de Trabzon​'da eklendi. İki arkadaş arasında yaşanan kavgada kan aktı.

3 EL ATEŞ​ AÇTI

Arkadaş oldukları öğrenilen Emin B. (32) ve B.Ç. (30) arasında araç satışında tartışma yaşandı. Çıkan tartışma sonrası B.Ç., Emin B.'yi takibe aldı. Akşam saatlerinde otobüs terminaline gelen Emin B.’yi bir yazıhanede yakalayan B.Ç. otomobilden inerek belinden çıkardığı tabanca ile 3 el ateş etti.

Tartıştığı arkadaşını anbean takip etti, yakaladığı yerde kurşun yağdırdı!

Tabancadan çıkan kurşunların vücuduna isabet etmesiyle yaralanan Emin B.’yi gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralanan Emin B., Of Devlet Hastanesi’ne ardından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi.

DURUMU AĞIR

Tedavi altına alınan Emin B.’nindurumunun ağır olduğu öğrenilirken, B.Ç. isimli şüpheli şahsın yakalanması için polis ekiplerince inceleme başlatıldı. Kırmızı renkli bir otomobil ile kaçtığı belirlenen şahsın yakalanması için polis ekiplerince çevredeki güvenlik kameraları inceleme alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...