Tgrt Haber

TEKNOFEST 2023'te SOLOTÜRK'ün gösteri uçuşu iptal oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
27 Nisan 2023 11:57 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 12:00
TEKNOFEST 2023'te SOLOTÜRK'ün gösteri uçuşu iptal oldu

Atatürk Havalimanı'nda 5 gün sürecek 2023 TEKNOFEST başladı. TEKNOFEST kapsamında SOLOTÜRK akrobasi timlerinin düzenleyeceği gösteri uçuşu hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Türk savunma sanayiinin yerli askeri teknolojilerinin sergilendiği TEKNOFEST​ 2023 heyecanı Atatürk Havalimanı​'nda başladı. 5 gün sürecek ve teknoloji, bilim, havacılık-uçuş gösterileri, ödül törenleri, sergiler, zirveler, atölye çalışmalarının yer aldığı bir program katılımcıları bekliyor olacak.

27 Nisan - 01 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde İstanbul’da olumsuz hava şartları etkili oldu. TEKNOFEST kapsamında; Türk Yıldızları, SOLOTÜRK akrobasi timleri, AKINCI, HÜRKUŞ ve ATAK Helikopteri gibi milli imkanlarla geliştirilen hava araçlarının gösterileri olacak. 27 Nisan’da gösterisi beklenen SOLOTÜRK ile ilgili üzen haber geldi.

EKİPTEN AÇIKLAMA

F-16 gösteri uçuşu hava şartlarından dolayı iptal edildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada ‘’bugün icra edilecek olan gösteri uçuşlarımız meteorolojik sebeplerden dolayı iptal edilmiştir’’ denildi.

TEKNOFEST 2023'te SOLOTÜRK'ün gösteri uçuşu iptal oldu

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...