Tgrt Haber

TEKNOFEST'te nefes kesen kol uçuşu! Bayraktar KIZILELMA, SOLOTÜRK'ün kamerasında

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
30 Nisan 2023 23:42 - Güncelleme : 30 Nisan 2023 23:55

Bayraktar KIZILELMA ile SOLOTÜRK, TEKNOFEST 2023’te tarihi anlar yaşattı. Milli Savunma Bakanlığı KIZILELMA ile SOLOTÜRK’ün kol uçuşunu paylaştı. KIZILELMA'nın uçuşu SOLOTÜRK'ün kamerasından görüntülendi.

Atatürk Havalimanı’nda devam eden TEKNOFEST​ 2023’te nefes kesen anlar yaşandı. Özellikle teknoloji meraklısı gençlerin akın ettiği festivalde Türkiye​'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma​ ile SOLOTÜRK​ birlikte kol uçuşu gerçekleştirdi.

MSB’DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Sizlere Büyük ve Güçlü Türkiye’yi seyrettirmek istiyoruz. Bir yanda gökyüzünde imkansızı başaran Kahraman Türk Pilotu’nun eseri SOLOTÜRK. Diğer yanda Türk mühendislerinin güçlü yarınlarımıza imzasını attığı Kızılelma! Bu kol uçuşu da bir ilk! Güçlüyüz, gururluyuz!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...